KOMİLİ YEMEKLİK RİVİERA ZEYTİNYAĞI

Komili’nin yüksek kalite ve kontrol standartları ile sizlere sunulan Komili Riviera, özenle dengelenmiş hafif aromasıyla, yemeklerinizin doğal tadını öne çıkarır.

Komili Zeytinyağı Arkaplan Resmi

Hakkında

Kek, kurabiye gibi tatlı tariflerinde olduğu gibi et ya da sebze yemeklerinde de riviera ya da sızma zeytinyağı kullanabilirsiniz. Et ya da kanepede yoğun bir zeytinyağı tadı hissetmek için sızma, tatlılarınıza hafif bir aroma vermek için ise riviera zeytinyağını tercih edebilirsiniz.

Riviera

Zeytinyağının tadı bazıları için yoğun olabilir, bu yüzden riviera zeytinyağı tercih edilir. Bu yağ, %1'den az asit oranına sahip olup, natürel ve rafine zeytinyağlarının karışımından oluşur. Sıcak yemekler ve kızartmalarda kullanılan riviera zeytinyağının duman noktası 210 ℃'dir. Derin kızartma için genellikle 150-190 derece yeterlidir, bu yüzden zeytinyağıyla güvenle kızartma yapabilirsiniz. Zeytinyağının kızartma için uygun olmadığı yanlış bir bilgidir.

Lezzetli yemeklerin sırrı, Komili Zeytinyağı.

Sıcak yemeklerde ve soğuk mezelerde doğal bir tat olarak kullanın. Fırında hazırladığınız tariflerinizi zeytinyağıyla buluşturarak daha zengin bir aroma elde edin, kızartmalarda ise doğanın bize sunduğu bu mükemmel lezzetin tadını çıkarın. Her damlasıyla sofralarınıza sağlık ve lezzet katın. Zeytinyağını tüm yemeklerinizde keyifle kullanabilirsiniz.