E-Kitaplar
Keşfetmeye devam edin! E-kitaplarla dolu sayfamız, Türk mutfağından geleneksel tatları ve kültürel öyküleri içeren "Komili Lezzet Seyahatnamesi" gibi zengin içeriklerle dolu. Türk mutfak kültürünü ve lezzetlerini bu sayfada keşfedin.
Ömür Akkor ile
Komili Lezzet Seyahatnamesi
En iyi lezzet duraklarını, enfes yemekleri, yöresel tatları keşfettiğimiz yolculuğun kitabı Ömür Akkor ile Komili Lezzet Seyahatnamesi, Türk mutfak kültürü ve geleneklerine tanıklık ettiği hikayeleriyle sizleri bekliyor.
Ömür Akkor ile
Komili Lezzet Seyahatnamesi – II
Ömür Akkor, en iyi lezzet duraklarını, enfes yemekleri ve yöresel tatları keşfetmeye devam ediyor. Ömür Akkor ile Komili Lezzet Seyahatnamesi 2, Türk mutfak kültürü ve geleneklerine tanıklık ettiği yepyeni hikayeleriyle tekrardan bizlerle.
Ömür Akkor ile
Komili Lezzet Seyahatnamesi – III
Anadolu’nun zengin mutfak kültürünü gözler önüne sermek, unutulmaya yüz tutan lezzetleri hatırlatırken hiç bilinmeyenleri de ortaya çıkarmak amacıyla yola çıkan M. Ömür Akkor, Komili’ nin katkılarıyla hazırladığı Komili Lezzet Seyahatnamesi’ nin üçüncü kitabında, bu kez Doğu’yu ziyaret ediyor.
Ömür Akkor ile
Komili Travel Book of Flavors
The book of journey where we discover the best taste stops, delicious food and local flavors, Komili Travel Book of Flavors by Ömür Akkor is waiting for you with its stories that witness to Turkish culinary culture and traditions.
Ömür Akkor ile
Komili Travel Book of Flavors – II
Ömür Akkor continues discovering the best restaurants, delicious food and local flavors. Komili Travel Book of Flavors II by Ömür Akkor is back with us with brand new stories that witness to Turkish culinary culture and traditions.
Ömür Akkor ile
Komili Travel Book of Flavors – III
With the aim of uncovering the rich culinary culture of Anatolia and revealing unknown tastes while reviving the ones almost forgotten, M. Ömür Akkor visited the East this time in the third book of Komili Travel Book of Flavors which was prepared by the support of Komili.
Komili'den
Komili Ramazan Lezzetleri
Komili ile beraber hazırladığımız bu kitapta sağlıklı, hafif ve özellikle sıcak geçen ramazanlar için güzel tarifler sunmaya çalıştık. Bir yandan da Türk mutfak kültüründe yaşayan eski ramazanlar da bu tariflere eşlik etsin istedik.
Ağaçtan İnsana
Zeytinyağı Anıtları
Kitabımızın adı "Ağaçtan İnsana Zeytinyağı Anıtları". Bu coğrafyada binlerce "zeytin anıtı" ağacımız var... Bu ağaçlar muhteşem gövdeleri, dört mevsim dökülmeyen gümüşi yaprakları, heybetli dalları ile insanı kendine hayran bırakıyor.
Trilye’den Derik’e Adatepe’den Yusufeli’ne
Hayat Ağacıyla Yaşayanlar
Marmara'dan Karadeniz'e, Ege'den Güney'e, Güneydoğu'ya dek Anadolu Coğrafyasının zeytin yetiştiren, zeytinyağı sıkan dört bir yanını gezen Gazeteci-Yazar Celal Başlangıç'ın kaleme aldığı, genç ve yetenekli sanatçı Tolga Sezgin'in fotoğrafladığı "Trilye'den Yusufeli'ne, Adatepe'den Derik'e Hayat Ağacıyla Yaşayanlar" kitabı...
Komili'den
Eğlenceli Tarifler Sağlıklı Minikler
Komili ve Anadolu Sağlık Merkezi işbirliği ile hazırlanan kitabımızda, 6 aydan 12 yaşa kadar çocuklara yönelik sağlıklı ve eğlenceli tarifler yer alıyor. Kitapta ayrıca zeytinyağının bebek ve çocuk beslenmesindeki önemi uzmanlar tarafından vurgulanıyor.
Geçmişten Günümüze Zeytin, Zeytinyağı ve Sabun Sanayii
Edremit Yöresi Yağhaneleri
Zeytin ağacından zeytinyağına uzanan geleneğin izleri...Zeytinyağı kültürünün gelecek kuşaklara taşınması ve toplumsal belleğin korunması amacıyla yazılan, “Edremit Yöresi Yağhaneleri” kitabı, zeytinyağı sanayinin geçmişine tanıklık ettiği sayfaları ile sizleri bekliyor.