Zeytinyağlı Tarifler
Zeytinyağlı Nohut Tava
![Zeytinyağlı Nohut Tava](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fcms.komilizeytinyagi.com.tr%2FUploads%2F2aedb4ab50d14f2f8dc7dcb8e64637f1.webp&w=1920&q=75)
MALZEMELER
- 2 bardak haşlanmış nohut
- Yarım su bardağı Komili Riviera Zeytinyağı
- 1 adet kuru soğan
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı isot
- 4 adet acı kırmızı biber
- 1 adet acı yeşil biber
- Kaya tuzu
HAZIRLANIŞI
- Soğanı, yeşil biberi ve acı kırmızı biberi incecik kıyın.
- Bir fırın tepsisine doğradığınız sebzeleri,haşlanmış nohutu, domates salçasını, isotu, kaya tuzunu ve Komili Riviera Zeytinyağı’nı ilave edip harmanlayarak güzelce yayın.
- Tepsinin kenarına kalan kırmızı biberleri ilave edin.
- Fırında 200 derecede 25 dakika pişirin.
- Zeytinyağlı Nohut Tava